Transportbeveiliging

Transportondernemers krijgen steeds vaker te maken met de gevolgen van criminaliteit. Maar al te vaak lezen we in de krant dat er goederen uit een transport zijn gestolen, of een transport is overvallen. Uw zending verdient de grootste zorg, ook onderweg.

Wij begeleiden en beveiligen waardetransporten in alle soorten en maten van beginpunt tot eindbestemming, zowel nationaal als internationaal. Dit kan gedaan worden met een opvallende surveillanceauto of een onopvallende burgerauto. Hierbij maken wij gebruik van de meest moderne navigatie- en communicatiemiddelen.

De transportbeveiligers van Safe4you zijn uiteraard op de hoogte van de procedures en regelgeving in Nederland. Maar om het transport ook in andere landen zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen, worden zij voorafgaand aan de opdracht gebriefd worden van de diverse wetgevingen in alle landen die ze zullen tegenkomen op de route.

Bent u op zoek naar een ervaren transportbeveiliger, naar advies op maat of heeft u andere vragen over de beveiliging van uw waardetransport? Neem dan contact met ons op.