Safe4you Services BV

Safe4you Services is opgestart omdat er vanuit de markt vraag was naar andere diensten dan beveiliging. Wij zijn hier op ingesprongen door naast beveiligingstaken ook een breed scala aan andere diensten aan te bieden die we aan kunnen passen aan de wensen van onze klanten.

Wat kan er via Safe4you Services BV aangevraagd worden?

Denk hierbij aan receptionistes, telefonistes, gastvrouwen en gastheren, toezichthouders. Maar ook medewerkers voor in de bediening, zelfstandig werkende koks en keukenhulpen, we verzorgen zelfs de complete schoonmaak! Zo kunt u een compleet evenement organiseren waarbij u slechts één aanspreekpunt heeft voor het hele traject. Wij zijn geen mensen van mooie woorden. Geen poespas. Wat we zeggen, maken we waar en wat we doen, doen we goed.

Dit is slechts een greep uit ons dienstenpakket. U kunt altijd contact met ons opnemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf. Natuurlijk is de kwaliteit en de werkwijze gelijk aan die van Safe4you Security.

Wij verzorgen de beveiliging en ondersteuning bij een groot aantal vestigingen van het Leger de Heils. De keuze van deze bekende organisatie voor ons bedrijf vloeit voort uit onze betrokkenheid. Naast het bewaken van de orde, helpen en ondersteunen we de medewerkers van het Leger des Heils met alle dagelijkse voorkomende werkzaamheden. We voelen ons nergens te goed voor en doen ons werk goed en graag!

Trots zijn we op onze nieuwe klant: Unicef Nederland!

Dat naast het Leger des Heils ook Unicef kiest voor Safe4you zegt volgens ons genoeg. Wij voeren naar volle tevredenheid diverse beveiligings werkzaamheden uit voor deze wereld organisatie.

Wilt u graag nader kennis maken of wenst u meer informatie over ons bedrijf te ontvangen, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst. Bel naar 06 31 94 69 11 voor een oriënterend gesprek of mail naar info@safe4yousecurity.nl