Objectbeveiliging

Objecten vereisen vaak een aparte benadering van de beveiligingsdiensten. Werknemers, leveranciers en bezoekers staan aan verschillende risico's bloot. Niet alleen gebouwen maar ook terreinen vragen om het nodige toezicht.

Afhankelijk van uw bedrijfssituatie voeren onze medewerkers toegangscontroles uit en zorgen ze voor de veiligheid van alle personen of goederen die uw pand in- en/of uitgaan.
Daarnaast kunnen zij worden ingezet om controle-, openings-, brand- en sluitrondes te verzorgen in en om het gebouw. Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid om alarmmeldingen, brandmeldingen en onveilige situaties goed in te schatten en op de juiste manier te handelen.

Onze medewerkers zijn multi-inzetbaar en kunnen veel taken van u overnemen om de werklast te verlichten en uw veiligheid te garanderen. Samen met u als opdrachtgever maken de objectbeveiligers van Safe4you Security een plan op maat, waarin zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met uw wensen. Wij nemen onze taak zeer serieus en voelen ons erg betrokken.